Söğütlü Fatih Ortaokulu

Vizyon: Söğütlü Fatih Ortaokulu olarak: Biz, bütün öğrencilerimizin nasıl öğreneceklerini öğrenmelerini sağlamak,onların bilgi ve becerileri ile kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ´başarma azmi´ ve ´geleceği şekillendirme sorumluluğu´ ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimlere öncü olmaktır.

Misyon: Söğütlü Fatih Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getrmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzer eğitim bölgemizde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Saatler: 08:30-11:40 12:40-15:00
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 24 Kasım 24 Hayal Projesi Ankara Polatlı Bilim Merkezi ve Gökevi´nin Ziyareti.

Belgegeçer - (482) 471 2069

WEB - https://sogutlufatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SÖĞÜTLÜ MAH. ŞAHİNLER CAD. SÖĞÜTLÜ FATIH IMAM ORTAOKULU FATIH ORTAOKULU BLOK NO: 21 MİDYAT / MARDİN

Yerleşim Yeri - Söğütlü Mahallesi Şahinler Caddesi Dış Kapı no:21 Midyat/MARDİN

Ulaşım Ulaşım, köy minibüsleri, belediye otobüsleri ve öğretmen servis araçlarıyla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 50, ilçe merkezine 14 kilometre uzaklıktadır.